Begra Group MVO-proof

Alex van Hoof en Marco van Hoek hebben met trots de MVO-verklaring in ontvangst genomen, uit handen van Erik van den Oord en Dave van Schaijk.

Tijdens het MVO traject hebben Alex, Marco en het gehele team zich volledige ingezet in het maatschappelijk verwantwoord ondernemen en hebben daarbij meer inzicht gekregen in wat dit inhoudt. Tijdens dit traject zijn ze meegenomen in de negen thema’s van de MVO-wijzer. Ze doen al veel goed, en hebben dit nu dan ook vastgelegd en uitgerold binnen het bedrijf. De score is ruim boven de norm, dit betekent dat de medewerkers hebben verklaard dat Begra Group zich ruim voldoende inzet als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het eindresultaat is iets om trots op te zijn!

Begra Group bestaat uit een groep van bedrijven, elk met haar specialisme in de branche van magazijninrichting. Zij hebben als doel om de meest toonaangevende en complete magazijninrichters van Nederland en België te zijn. Ze hebben een sterk geloof in het samenbrengen van mensen, kennis, expertise en producten daar dit leidt tot efficiënter werken, betere service, meer mogelijkheden om nieuwe producten te introduceren en kansen om innovaties te versnellen. En nu ook in het bezit van de welverdiende MVO-verklaring.

Wij feliciteren Alex, Marco en het gehele team van harte met dit mooie resultaat!

Wil jij ook je MVO-verklaring behalen? Dit kan samen met de Kracht van New Business Oss, neem contact met ons op via: info@newbusinessoss.nl