De Kracht van New Business gaat tijdens de week van de Duurzaamheid een handje helpen om Oss duurzamer op de kaart te zetten!

Tijdens de week van de Duurzaamheid van 3 t/m 10 oktober gaan Erik van den Oord en Dave van Schaijk van de Kracht van New Business Oss een aantal  events organiseren om Oss duurzamer op de kaart te zetten.

1. Traject “Zon op het dak”!

Erik en Dave willen tijdens de laatste najaarsronde van de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) zoveel mogelijk Osse bedrijven met daken waar zonnepanelen op gelegd kunnen worden helpen met een aanvraag.

Op dinsdag 29 oktober gaat de najaarsronde van de SDE+ 2019 van start. De regeling stimuleert de productie van hernieuwbare energie uit biomassa, geothermie, water, wind en zon. Voor de komende openstelling bedraagt de maximale vergoeding voor zonnepanelen (PV-installaties tot 1 megawattpiek) 9,9 cent per kWh en voor installaties van meer dan 1 megawattpiek op het dak 9,2 cent per kWh. De SDE+ regeling opent eind oktober en sluit medio november.

2. Event ‘Duurzaamheid’ 7 oktober

Op maandagavond 7 oktober organiseert de Kracht van New Business voor Osse bedrijven een ‘Duurzaamheidsevent’. De avond is interessant voor bedrijven die concreet met duurzaamheid aan de slag willen.

3. Golfclinic  8 oktober

Tijdens de week van de Duurzaamheid organiseren we op dinsdagmiddag 8 oktober een golfclinic. Deze clinic  staat in het teken van  duurzaamheid en samenwerking. Heeft jouw bedrijf een oplossing met producten of diensten waarmee het Osse bedrijven ondersteund om duurzamer te maken? Meld je dan aan voor de clinic. Blijkt dat er ook werkelijk een samenwerking uit voortvloeit dan organiseren we voucher van maximaal € 20.000,-

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Erik 06-14570370 of Dave 06-53799641of stuur een mail naar event@newbusinessoss.nl.