De Kracht van New Business Oss helpt de technische kennis van de toekomst te ontwikkelen!

Binnen de Gemeente Oss ligt de focus op 4 sectoren: Life Science, Logistiek, Agri Food en de Maakindustrie. Vanuit de Maakindustrie is de organisatie Innovatieve Maakstad Oss ontstaan. Vanuit deze organisatie wordt een samenwerking opgestart met The Happy Monster Factory en de Kracht van new Business Oss.

The Happy Monster Factory heeft een lespakket voor basisscholen ontwikkeld om kinderen kennis te laten maken met techniek en is bekend in Oss en omstreken door deelname aan de Pitch van Rabobank Oss Bernheze. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen technisch speelgoed voor kinderen.

Wat gaat de Kracht van New Business dan doen?

De opzet is simpel. Een bedrijf uit de Gemeente Oss kan bij de Kracht van New Business een lespakket adopteren en deze bij een basisschool in de Gemeente Oss onderbrengen.

Op deze manier willen we techniek al vroeg onder de aandacht brengen bij kinderen in het basisonderwijs. Hiermee hopen we samen met de ondernemers van nu het technische personeel en de technische ondernemers voor de toekomst te enthousiasmeren en hun kennis te ontwikkelen. Adopteert u een lespakket om de technische kennis van de toekomst te ontwikkelen? Meer weten? Neem contact met ons op.