E-Flex MVO-proof!

Uit handen van Erik VAN DEN OORD heeft E-Flex Personeelsdiensten B.V. met trots de MVO-verklaring in ontvangst genomen.

Tijdens het MVO-traject hebben Evelyne Groote en haar team zich volledig ingezet in MVO en meer inzicht gekregen in wat maatschappelijk verantwoord ondernemen inhoudt. Tijdens dit traject zijn ze meegenomen in de negen thema’s van de De MVO-Wijzer. Zij deden al veel goed, maar hebben het nu ook vastgelegd én uitgerold binnen het bedrijf. Het heeft daarbij een bijdrage geleverd aan het professionaliseren van de bedrijfsvoering. Samen hebben ze verklaard dat E-Flex Personeelsdiensten B.V. zich voldoende inzet als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

E-Flex Personeelsdiensten B.V. vindt met plezier naar je werk gaan één van de belangrijkste dingen, hier zetten zij zich volledig voor in. Met persoonlijk contact gaan ze samen op zoek naar de droombaan en ze hechten daarbij veel waarde aan een prettige relatie. Zij werken in korte lijntjes en zetten zich in voor het anti-discriminatiebeleid. Meer dan een traditioneel uitzendbureau en daarnaast wordt MVO, zowel binnen als buiten het kantoor, nu met trots uitgedragen.

Wij feliciteren Evelyne Groote, en het gehele team, van harte met dit mooie resultaat!

Wil jij ook je MVO-verklaring behalen? Dit kan samen met de Kracht van New Business Oss, neem contact met ons op via: info@newbusinessoss.nl