Event ‘De Kracht van Duurzame ontwikkeling’ groot succes!

Op 17 april vond het Event van de Kracht van Duurzame Ontwikkeling plaats. Vanuit de Kracht van Oss heeft de Kracht van New Business de opdracht gekregen om ondernemers uit de gemeente Oss op weg te helpen met MVO en PSO.

Projectmanagers Erik en Dave vertellen; we hebben een werkwijze ontwikkelt om het containterbegrip ‘MVO’ in stukjes te hakken en zowel de ondernemers als de medewerkers hiermee bekend te maken en te betrekken. Op dit moment zijn 25 bedrijven aan boord en het doel is om 100 bedrijven MVO en/of PSO proof te maken.

De resultaten van de eerste MVO ronde heeft verbluffende resultaten opgeleverd. Inmiddels zijn de eerste certificaten uitgereikt aan: Kemkens Installaties, Ammanu, Muller Bouw, Peter Megens installaties B.V., Van Driel, Optimum Storage Solutions B.V. en FiTNEZZplaza. Ook voor PSO zijn door Yuri Starrenburg de eerste certificaten uitgereikt aan de Gemeente Oss en Van Driel.

Na afloop van het officiële gedeelte werden de 90 aanwezigen getrakteerd op een inspirerende voordracht door Jaap Bressers, die de zaal muisstil kreeg. De wijze lessen van Jaap kunnen door de ondernemers gebruikt worden als inspiratie om het maximale uit MVO te halen.