Nieuwe voucher uitgereikt: Coöperatie Glasvezel Zakelijk Oss

Op 7 december heeft Coöperatie Glasvezel Zakelijk Oss een voucher ontvangen ter waarde van € 20.000 van de Kracht van New Business Oss. Coöperatie Glasvezel Zakelijk Oss is een initiatief van Michel de Veer en Joris Nagtzaam. Met het initiatief willen Nagtzaam en de Veer bedrijven en instellingen de kans geven om te innoveren en te groeien. Glasvezel is 200 keer sneller dan kabel of ADSL, wat bijdraagt aan een beter vestigingsklimaat.
Het initiatief realiseert een toegankelijke en open communicatie-infrastructuur. Omdat de leden zelf eigenaar zijn van de infrastructuur, realiseren zij als ondernemers een betaalbaar glasvezelnetwerk. Daarnaast creëert het initiatief werkgelegenheid voor een projectmanager die voor de coöperatie het project coördineert en beheert. Er wordt begonnen met industrieterrein Elzenburg en de Geer in Oss.

Met deze financiële ondersteuning wordt het marketingplan verder uitgewerkt en een boost gegeven aan de oprichting van de coöperatie met ondernemers die op deze manier zelf in eigen beheer een betaalbaar glasvezelnetwerk realiseren.