Uitgebreid Dossier FiTNEZZplaza en TALENTplaza

“In ons vak, waarin we mensen vitaal en talentbewust maken, is duurzaamheid heel belangrijk. Duurzaam uitstromen naar werk is hiervan een voorbeeld”

– Milton van Haren

Verhaal Milton van Haren – FiTNEZZplaza en TALENTplaza

Doel

Het doel van duurzaam ontwikkelen is voor ons: baanbrekend zijn in de fitnessbranche. De fitnessbranche is toe aan fitness 2.0. Wij helpen met TALENTplaza daarnaast mensen aan passend werk en duurzaam inzetbaar te blijven. Alles wat FiTNEZZplaza doet draagt bij aan vitaliteit, gezondheid en kwaliteit van leven. Voor nu en voor later. Om vitaal te zijn is het belangrijk om te bewegen. Veel mensen vinden het lastig naar de sportschool te gaan, ook al zijn ze bewust van de positieve effecten op hun gezondheid. Het is daarom onze uitdaging om sporten leuker, makkelijker en effectiever te maken. Wij bieden voor iedereen de mogelijkheid om, laagdrempelig, effectief en efficiënt, sport in te zetten om vitaler te worden.

Het is voor mij persoonlijk belangrijk dat ik, als ik oud ben en ik terugkijk op mijn leven, wezenlijk heb kunnen bijdragen aan het vitaler maken van mensen. De kroon op mijn werk, zou zijn dat ik heel veel mensen heb kunnen begeleiden naar een fijne werkplek, gebaseerd op talent en vitaliteit. Daarom werken we hard om voor onze klanten en vooral de speciale doelgroepen; sport, talentmanagement en leerwerkplekken te organiseren.fitnezzplaza 3

Definitie

Duurzame ontwikkeling is blijven zoeken naar mogelijkheden, kansen en verbindingen met andere mensen en partijen.  Het vraagt om een holistische benadering. Het begint altijd bij een wens / een droom. Voor ons is dat de droom om mensen te helpen met een vitaal leven. Daarnaast proberen we onze impact op het milieu te beperken. Kleine maar effectieve stapjes.

Lees meer