Terugblik: Samen golfen

Tonny van Hees van Aptheq was een van de deelnemers aan het moderne vijfkamp. Hij was zo enthousiast dat we hem hebben gevraagd dit te delen: 

“In de uitnodiging stond;  “… een moderne vijfkamp bij de golfbaan de Oijense Zij, waarbij het niet uitmaakt of je wel of geen kennis hebt van de golfsport.” Dat was wat mij betreft voldoende prikkelend om me aan te melden. Ik sport redelijk veel, maar golf nagenoeg niet. Dus dat moest wel lukken. Naar aanleiding van de vraag om een tweede ondernemer mee te nemen, heb ik Robert van Geffen van Administratie- advieskantoor van Geffen uitgenodigd. 

Het was een zonnige middag op de Oijense Zij. Tijdens de ontvangst heb ik kennis kunnen maken met de andere gasten. Heel divers en, voor mij, verschillende nieuwe gezichten. Na een korte toelichting zijn we in teams van twee aan ‘de slag gegaan’. Slim samenwerken was het devies. Op deze manier kon elk team gebruikmaken van elkaars talenten. Leuk om te doen. Het faciliteerde de onderlinge gesprekken binnen het team en zorgde voor een gezonde competitie tussen de teams onderling. 

Aan het einde van de middag hebben we, onder het genot van een borrel en een hapje, nagepraat. In de tussenliggende tijd heb ik nagenoeg met alle deelnemers een afspraak ingepland voor een nadere zakelijke kennismaking. Kortom een prima event om New Business in Oss te creëren,” aldus Tonny van Hees.