Uitnodiging voor toekomstbestendig ondernemen 8 september

Wilt u vasthouden aan het oude normaal, of ziet u als ondernemer nu ook overal nieuwe kansen?

Op dinsdag 8 september komt Prof. Jan Jonker (Radboud Universiteit) naar Oss in het kader van zijn 35ste boek ‘Duurzaam Organiseren’ en de samenwerking met de Kracht van New Business Oss. Hij zet een visie neer op een aantal noodzakelijke transities voor de komende 10 jaar, waar we met z’n allen mee te maken krijgen.

De bijeenkomst wordt geleid door Harm Edens, presentator van Dit Was Het Nieuws en van The Green Quest van BNR. In zijn programma is duurzaamheid prominent onderwerp van discussie. Met ons verkent hij de kansen voor duurzame oplossingen. Daarbij wordt de praktijk betrokken uit Oss, die mede input was voor het nieuwe boek ‘Duurzaam Organiseren’.

De bijeenkomst wordt geopend door Karin Wagemakers, voorzitter van de Kracht van Oss. Haar (uitvoerings)organisatie maakt Duurzaam Organiseren concreet. Wethouder Frank den Brok overhandigd tijdens de bijeenkomst de duurzame portfolio van de gemeente Oss.

Meld u aan via event@newbusinessoss.nl met naam en telefoonnummer (telefoonnummer hebben we nodig i.v.m. corona maatregelen). Geef aan of u de live stream wilt volgen of dat u ook geïnteresseerd bent om de bijeenkomst op locatie bij te wonen. In verband met Corona zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De organisatie zendt u de link naar de live stream en laat u weten of u naar de bijeenkomst kunt komen.

Programma:

16.15 uur        Ontvangst genodigden

16.30 uur        Excursie Van Munster Recyclers (www.vanmunster.com)

17.00 uur        Opening door Harm Edens en Karin Wagemakers (voorzitter Kracht van Oss)

17.10 uur        Spreker: Jan Jonker (hoogleraar duurzaam ondernemen) over zijn nieuwste publicatie Duurzaam Organiseren

17.40 uur        Intermezzo met uitreiking duurzame portfolio Frank den Brok (wethouder Economie en Financiën) en MVO verklaringen Joep Kemkens (Kracht van Oss).

17.50 uur        Duurzaam Organiseren in Oss: presentatie Erik van den Oord en Dave van Schaijk (Kracht van New Business Oss)

18.00 uur        Interview praktijk met Harold van Munster en Henri Elsen (Kemkens Installaties)

18.15 uur        Afsluiting programma