Voucher uitreiking Haaks Campers

Op dinsdag 9 juni heeft Haaks Campers uit handen van Karin Wagemakers, Erik van den Oord en Dave van Schaijk een voucher ontvangen op de Camping Hartje Groen te Schaijk.

Haaks Campers bouwen en ontwikkelen campers en tiny houses. Ze onderscheiden zich van de huidige markt door de uitstraling, filosofie en de techniek. Ze maken gebruik van duurzame materialen en een innovatie waardoor de camper is los te koppelen van het vervoer. Daardoor is de camper ook los als tiny house te gebruiken. De afgelopen jaren zijn er dusdanige technieken ontwikkeld waardoor er goede alternatieven zijn ontstaan voor plastic campers. Daar maakt Haaks Campers gebruik van en daardoor heeft de camper een gezonder binnenklimaat en is het prettiger om er in te verblijven. De campers worden volledig geproduceerd in Oss en volgens de  filosofie van de initiatiefnemers zoveel mogelijk ingekocht bij partijen in een cirkel zo dicht mogelijk rond Oss. De campers vallen op door de uitstraling, filosofie en techniek. De voucher van € 20.000,- heeft bijgedragen om het product versneld op de markt te brengen. Binnenkort verschijnt er een artikel over deze camper in de KCK , het abonnee blad van de ANWB.

In het filmpje kun je zien hoe de Haaks Camper werkt. Kijk op de site voor meer informatie: met de nieuwe technieken,worden inmiddels door Haaks ook tiny houses gemaakt.

Oproep: om een Camper 100% made in Oss te realiseren, worden nog toeleveranciers uit Oss gezocht. Heb je een bedrijf dat met materialen en onderdelen een bijdrage kan leveren aan de Camper, meld je.