Voucher voor Haaks NANO Office!

Vandaag hebben Jules Luijpen, Pim Gijsbers en WillemJan Derijks uit handen van Dave van Schaijk en Erik van den Oord een voucher in ontvangst genomen. I.v.m. quarantaine plicht was Karin Wagemakers digitaal (via de telefoon van Dave) aanwezig.
Haaks Campers hebben naast het bouwen en ontwikkelen van campers en tiny houses een NANO office ontwikkeld in samenwerking met Derijks kantoorinrichting.
De huidige covid-19 pandemie heeft als gevolg dat gedeeltelijk  thuiswerken de algemeen geldende norm wordt, veel mensen zitten nu achter een laptop aan de keukentafel en hebben behoefte aan een kwalitatief goede, fijne en ergonomische werkplek.
Het NANO office is een klein kantoor wat overal te plaatsen is en de hoge isolatiewaarde en dampopen bouw maken een fijn leefklimaat. Het mobiele karakter maakt dat het kantoor overal (zowel in een particuliere tuin als bijvoorbeeld in een kantoortuin of groot kantoorpand) te plaatsen is. De inrichting komt voor rekening van Derijks kantoorinrichting. De voucher van € 20.000,- heeft bijgedragen om het product versneld op de markt te brengen.
28 mei 2021