WeAreFood

Voor het themajaar WeAreFood zijn een kleine 100 food gerelateerde initiatieven aangemeld voor de Brabantse Keukens, het B2B programma van We Are Food. De provincie Brabant en AgriFood Capital zijn blij verrast met dit hoge aantal en de kwaliteit van de initiatieven vanuit de agrifood sector. Zij zien dit als een groot compliment aan heel Brabant. 

(Minimaal) twee prachtige ideeën uit Oss hebben zich aangemeld voor een van de acht Keukens van We are Food:

Kookmaatjes van Stichting Kookmaatjes

Wereldburger van Het Hooghuis.

In de Brabantse Keukens staan in 2018 acht themamaanden centraal, waarin initiatieven die voldoen aan de criteria gaan samenwerken. De komende weken maakt een jury een keuze tussen de aangemelde initiatieven. De jury bestaat uit Hans Steenbergen (voorzitter, Food Inspiration), Marianne Wagemakers (Dalco), Jan Dirk van der Vaart (Remeker Kaas), Annelies Hermsen (Food designer) en Joks Janssen (Brabantkennis). Op 10 juli worden de thema’s van de acht Keukens in 2018 bekend gemaakt.