Worstel je ook met MVO in aanbestedingen?

De Kracht van New Business Oss gaat ondernemers helpen om de eerste stappen naar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te zetten. Een proces richting verduurzamen en nieuwe business modellen. 

Karin Wagemakers van Bouwbedrijf Wagemakers doet mee, omdat ze in de praktijk bij aanbestedingstrajecten steeds vaker een MVO paragraaf moet vullen. “Waarschijnlijk doen wij al het nodige op het vlak van MVO, maar wij weten het niet omdat het zo’n ‘container’ begrip is. Door mee te doen aan dit traject, verwacht ik meer inzicht te verkrijgen. Zodat wij beter in staat zijn om over MVO te communiceren. Tegelijkertijd ben ik benieuwd, hoe wij onze bijdrage op het vlak van MVO kunnen vergroten.”

Milton van Haren van FiTNEZZplaza is enthousiast. “Wij worden blij van de verbinding tussen maatschappelijk verantwoord ondernemen en sport en bewegen. Daar zit heel veel vitaliteit in. Dat zal ons allemaal goed doen. Wij nemen nu de stap om als een van de eerste in de fitnessbranch ons MVO beleid te toetsen en te borgen. Dank aan de Kracht van Oss voor deze mogelijkheid.” 

Wil je ook meedoen?

Ben jij ondernemer en voel je betrokkenheid als het gaat over duurzame ontwikkeling, neem contact met ons op. Jouw eigen investering bedraagt € 500 en commitment in tijd. Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar.